• Dobavitelji 13.06.2018

  Med vsemi kupci pisalnih miz za najrazličnejše potrebe in prostore, velja še posebej izpostaviti belo pisalno mizo v visokem sijaju, saj le ta velja za najpopularnejšo pisalno mizo, ki jo še vedno kupi največ kupcev in, ki smo ji priča v največ prostorih, tako doma, kot tudi v službenih prostorih in pisarnah.

  Celoten pregled BELIH PISALNIH MIZ in tudi vseh ostalih pisalnih miz, katerih cene se začnejo že od manj kot 50€ naprej, boste našli na povezavi: https://www.pohistvo123.si/pisarnisko-pohistvo/pisalne-mize

  bela pisalna miza visok sijaj

  Bela pisalna miza v visokem sijaju. V kombinaciji z omarnim regalom.

  Še najpogosteje se bela pisalna miza v visokem sijaju znajde v otroški sobi prvošolčka, razlog za njen popularen nakup in izbiro pa se skriva v tem, da je pač pisalne mize v visokem sijaju, bistveno lažje očistiti raznoraznih pisarij in čečkarij, ki se jih pri nakupu pisalne mize za prvošolčka, pač ne moremo izogniti.

  Obenem se na beli pisalni površini, bistveno manj opazi prah, tako, da tudi sama miza dlje časa izgleda čisto in urejeno.

  Naslednji popularen razlog za nakup bele pisalne mize v visokem sijaju se skriva v dejstvu, da je takšno pisalno mizo mogoče praktično kombinirati z vsem ostalim pohištvom, ne samo po otroški sobi, temveč tudi po ostalih prostorih, v katere imamo namen postaviti belo pisalno mizo. Obenem pa so bele mize v visokem sijaju krasno kombinirane tudi same z najrazličnejšimi ostalimi materiali (npr. inox nogice mize ali nogice mize iz aluminija, dodatni predali in aluminijasti ročaji, steklo,…).

  Prav steklo je material, na katerega pri opremljanju pisarne velikokrat pozabimo. Ob tem, da ga lahko odlično kombiniramo s pisalno mizo v visokem sijaju, ga lahko uporabimo tudi za izdelavo steklenih predelnih sten v pisarnah, s katerimi ločimo delovna mesta zaposlenih. Lahko ga uporabimo tudi v primeru, ko je potrebno večjo pisarno razdeliti v dve manjši. Pri izdelavi steklene stene niso potrebni praktično nobeni gradbeni in pleskarski posegi, zato je izvedba tudi veliko hitrejša in predvsem čistejša. Je pa, iz vidika varnosti, vgraditi steklene elemente iz kaljenega stekla. Gre namreč za vrsto stekla, ki se uporablja tudi za kuhinjska stekla, steklene tuš kabine, steklena vrata, steklene stopnice in ograje

  Zelo pogosto je bela pisalna miza v visokem sijaju izdelana tudi po meri prostora, v katerega jo želimo postaviti. Razlog za slednje pa se skriva v dejstvu, da želimo z umestitvijo pisalne mize v prostor, čim bolj optimalno prostor sam tudi izkoristiti, nemalokrat se zato takšna, bela, v visokem sijaju, pisalna miza, celo znajde kot kotna pisalna miza.

  Moderna, bela pisalna miza v visokem sijaju

  Moderna, bela pisalna miza v visokem sijaju

  Če imamo prostora kamor imamo namen umestiti belo pisalno mizo v visokem sijaju, na voljo zelo malo, si lahko takšno, belo lepotico, omislimo še vedno v visokem sijaju, a v zložljivi varianti. Zložljiva pisalna miza se seveda ne bo uporabljala vedno, bo pa nam omogočala, da nam prostor ostaja odprt in zračen za čas, ko naše bele, krasne pisalne mize v visokem sijaju, ne nameravamo uporabljati.

  Pred izbiro in nakupom pohištva za vaš dom, priporočamo tudi ogled prispevka Iskanje ustreznega pohištva za naš dom.

  Posted by Mitja @ 8:25 am

Povezave