• Novo 18.12.2017

  Iskanje ustreznega pohištva za naš dom zanima prav vse družine, ki svoj dom urejajo prvič in na novo, hkrati pa tudi vse, ki svoja domovanja prenavljajo ali iščejo npr. ustrezna darila v obliki pohištva.

  Spodaj smo zato zbrali nekaj nasvetov, če vas zanima iskanje ustreznega pohištva za naš dom, za najrazličnejše priložnosti.

  Kako najti utrezen počivalnik za vaš dom?

  Med pohištvene izdelke, ki jih je na pohištvenem trgu, resnično ogromno in je zato težko izbrati ustreznega za naše potrebe in dom, spadajo počivalniki, sedežne garniture, fotelji in tabureji. Še posebej, ker so počivalniki in fotelji, med različnimi ponudniki enaki, cene pa se lahko, med njimi, razlikujejo za več 20% in celo do 50%.

  Ustrezen počivalnik zato izberite tako, da najprej pri enem ponudniku poiščite takšnega, ki ustreza vam, glede na potrebe (barvo, stil počivalnika, material izdelave počivalnika, funkcionalnosti počivalnika: masažni stol, vključen podnožnik, ipd…). Želen počivalnik poiščite najprej ne glede na ceno.

  Ko pri ponudniku najdete želen počivalnik, začnite za izbranega, primerjati cene med različnimi ponudniki. To lahko storite tako, da primerjate cene izbranega počivalnika med spletnimi primerjalniki cen (v kolikor ste želen počivalnik našli na spletni strani, ki omogoča primerjanje cen med počivalniki).

  Če pa ste počivalnik našli v spletni trgovini s pohištvom, pa iščite ugodnejšega tako, da obiščete še ostale spletne trgovine in primerjate (isti) počivalnik, samo še glede na ceno.

  Aktualni počivalniki do 50% ceneje, so ponavadi predstavljeni na strani na povezavi.

  Iskanje ustreznega pohištva za naš dom – pomoč iz prve roke

  Iskanje ustreznega pohištva za naš domV osnovi iščemo pohištvo za različne prostore: dnevne sobe, jedilnice, spalnice, predsobe, kar se tiče notranje ureditve domov in hiš, za zunanjo ureditev pa nas med pohištvom zanima še vrtno pohištvo.

  Za poslovne prostore iščemo seveda pisarniško pohištvo.

  Pri dnevnih sobah je največkrat mogoče urediti sedalne vreče, klubske mizice, kavče in počivalnike, masažne počivalnike, tv mize, regale in tabureje, je pa pri iskanju ustreznega pohištva za dnevno sobo potrebno biti še posebej pozoren na estetiko in povezanost izbranega pohištva z ostalimi prostori (še posebej, če je dnevni prostor odprt in povezan npr. s kuhinjo ali jedilnico).

  Pri iskanju ustreznih pohištvenih rešitev in opremljanju jedilnic nas seveda zanimajo jedilne mize, kuhinjski sestavi, ki se lahko razširijo naprej v kuhinjo ali jedilnico, kuhinjski in barski stoli, barske mize, servirni vozički in pa tudi, če je družina mlada, otroški stolčki, ki jih lahko postavimo zraven jedilnih miz v jedilnicah.

  Opremljanje spalnice in iskanje ustreznega pohištva za spalnice je zgodba, ki kar se tiče vrstnega reda notranjega opremljanja stanovanj, pride na vrsto ponavadi najprej.

  Iskanje ustreznega pohištva za spalnico se začne z izbiro ustrezne postelje ali iskanjem spalničnega sestava, nato izbiro ustreznih vzmetnic tako za odrasle, kot tudi otroških vzmetnic za otroške sobe, nato pa sledijo nočne omarice, omarice za oblačila in raznovrstna stojala za oblačila.

  Pri iskanju ustreznega pohištva za predsobe, moramo raziskati različne omare za čevlje, omare in predalnike za garderobo, koše za smeti, koše za dežnike, obešalnike, obešalne stene in raznovrstna ogledala, ki jih bomo želeli postaviti v našo predsobo oz. predprostor.

  Pisarniško pohištvo zajema predvsem segmente iskanja ustrezne pisalne oz. pisarniške mize, pisarniških stolov ter tudi, kadar gre za opremljanje domačih pisarn, otroških pisarniških stolov.

  Če smo na začetku prispevka omenili še zunanje pohištvo, povejmo, da k temu sodi največkrat izbira ustrezne vrtne garniture, namestitev otroških igral, gugalnice in podobno.

  Uporabljene besede: Iskanje ustreznega pohištva za naš dom

  Posted by Mitja @ 10:35 am

Povezave