• Na posestvu Herk vam v simpatično in estetko lični restavraciji in jedilnici ponujamo različne lokalne slovenske in domače specialitete, hrano in menije po naročilu, vrhunska vina ter hrano namenjeno posebnim skupinam in zahtevam.

  Jedilnik in ponudbo v njem nenehno prilagajamo sodobnim kulinaričnim trendom, obenem pa pazimo, da se na krožniku vedno znajde tudi klasična ponudba priznane slovenske hrane in kulinarike, v povezavi z izbranimi pijačami po vašem okusu.

  jedilnik in ponudbaMed klasične jedi našega izbora sodijo najrazličnejše slovenske priznane specialitete, hrana po naročilu (a la carte) ter spcializirani meniji za posebne zahteve gostov (vegetarijanska prehrana, bio prehrana, hrana za športnike in poslovneže z dinamičnim tempom življenja, ipd..)

  V naši ponudbi boste tako našli:

  bogate vitaminske in hranilne zajtrke z ogromno sadja, jogurti in zelenjave
  sveže pripravljene jedi za kosilo in hladne malice
  jedi a la carte
  okusne večerje z različnimi vrstami pripravljenih jedi za klasično postrežbo, vegane, vegetarijance, športnike in drugo

  Med našimi najbolj priznanimi obroki in meniji so še posebej prepoznani meniji, obogateni s sadjem in svežo zelenjavo ter polni raznovrstnih vitaminov in hranil, ki so nujno potrebna za normalno človekovo delovanje.

  Med obroki redno vključujemo raznovrstne ribe, lososa, tuno, postrv, s čimer skrbimo, da dobijo naši gostje dovolj omega 3 in omega 6 maščobnih kislin. Sicer pa tudi pri vsej ostali ponudbi vključujemo naravno in bio pridelano hrano, solate in zelenjavo pa vedno postrežemo s hladno stiskanimi, doma pridelanimi olji in začimbami.26487452075_2fc560e007

  Na področju kulinarike redno svojim obiskovalcem ponujamo tudi predavanja na temo zdrave prehrane, kjer se z lokalnimi pridelovalci naravne prehrane dogovorimo za delavnice v zvezi s pridelavo zdrave prehrane, bio kmetijskih izdelkov sadja in zelenjave ter gostimo različne strokovnjake, ki gojijo in pridelujejo različne, specializirane vrste začimb, olj in drugih pridelkov.

  V zadnjem času smo tako gostili tudi mojstre, ki pridelujejo olje črne kumine, ki je v zadnjem času še posebej zelo popularno med kupci, ki jih zanima domača in zdravo, bio pridelana hrana. Olje črne kumine velja za vrhunsko prehransko olje, ki se ga poslužuje, vedno več ljudi.

Povezave