• Tukaj so opisani teambuilding programi Herk, seveda v navezi z enim izmed najuglednejših slovenskih podjetij, ki se ukvarja z organizacijo teambuilding programov, podjetjem ETC Adriatic.

  Programi HERK

  programi herk teambuilding

  Team building z antistresnim Theta programom

  Predstavljeno bo kar nekaj tehnik, ki vam bodo lahko spremenila in olajšala življenje, da boste lahko s nasmehom kos vsem konfliktnim situacijam. Pozabili boste, kaj je to stres, slabo spanje, utrujenost, pomanjkanje energije in slaba volja.

  Pro nasvet: Katero podjetje izbrati za organizacijo teambuildinga?

  Nedvomno je organizacija teambuilding eventov (dogodkov) povezana s tem, koliko finančnih sredstev smo pripravljeni nameniti utrjevanju medsebojnih delovnih odnosov med našimi zaposlenimi ter seveda temu, koliko vodstvo podjetja, “stavi” na krepitev pozitivnih odnosov v svojih ekipah.

  Prav gotovo je že vsak vodja v svoji karieri in, ki “obvladuje” večjo skupino zaposlenih pomislil na to, da bi po vzoru ostalih podjetij, tudi sam organiziral teambuilding event za svoje podjetje. Pri čemer pa so mu lahko v pomoč tudi naslednje iztočnice:

  • team building za podjetja izbiramo med tistimi ponudniki, ki imajo na področju organizacije dogodkov in izvedbe teambuilding programov, več letne izkušnje, saj prav vsak team building event nosi s seboj nekatere specifičnosti, na katere pa lahko odgovori le izkušena in že vpeljana ekipa organizatorjev temabuildingov
  • hkrati je najbolje, če teambuilding za podjetja organiziramo, z jasnim namenom in ciljem našega druženja. Nekateri teambuilding eventi in programi imajo jasno zastavljene cilje, ki jih želijo podjetja z organizacijo tovrstnih dogodkov, doseči, še največ teambuilding programov pa je usmerjenih v utrjevanje poslovnih vezi med poslovnimi partnerji, prodajnimi skupinami, zaposlenimi v posameznih panogah in podobno.
  • skozi raznovrstne teambuilding programe se udeleženi naučijo raznovrstnih poslovnih veščin: od veščin neposredne komunikacije, prodajnih pogajanj, pogajanj ena na ena z btb partnerji, veščin osredotočenega postavljanja ciljev ter vseh ostalih, z dejavnostjo povezanih elementov, ki lahko prinesejo konkurenčno prednost na vse bolj konkurenčnih trgih, tako doma kot v tujini
  • v uveljavi organiziacije teambuilding dogodkov vse bolj v ospredje stopajo teambuilding programi, ki imajo namem uskladiti cilje deležnikov teh dogodkov s cilji podjetja, med ostale izjemno pomembne vrline in prednosti teambuilding programov pa sodijo spoznavanje veščin skupinskega premagovanja ovir, izboljševanje sposobnosti odpravljanja težav, timsko premagovanje ovir, razvoj timskega duha, idr….
  • ključno pri izbiri organizatorja teambuilding dogodka, so izkušnje, reference ter sposobnost organizatorja, da se s programom prilagodi ciljem in dejavnosti podjetja, ki želi svoje zaposlene ali vodstvo, poslati na tak, event.
  V kolikor se zanimate za profesionalni teambuilding za podjetja, priporočamo, da si preberete še vsebino na povezavi: Teambuilding za podjetja – zakaj si zasluži vašo pozornost?
  .
  Slika

  MaxProfit Theta system

  Zagotavljamo vam trajno in maksimalno izboljšanje vseh vidikov poslovanja brez stresa, odrekanja in garanja, s pomocjo znanstveno dokazanega THETA stanja zavesti!

  Antistresni Theta program

  Antistresni Theta program za managerje, vodilne in vodje posameznih oddelkov ter njihov delovni team

  Seminarji in srečanja

  Strokovno vodeni seminarji in srečanja za specializirane skupine
  Seminar o hujšanju

Povezave