• Za uspešno rezervacijo izpolnite spodnji obrazec, s klikom na gumb pošlji rezervacijo nam boste posredovali vaše želje. Rezervacija s tem še ni dokončna o sami rezervaciji vas bomo obvestili preko navedene elektornske pošte oziroma telefon!

  Veselimo se druženja z vami!

   

  Rezervacija

   Izberite datum
   Izberite datum

  Pošlji rezervacijo>>    

  Kako do nas?

  (Priporočamo , da si natisnete spodnje napotke in da se ne zanašate na Garmina in podobne navigacijske naprave)

  Navodila, če se pripeljemo iz smeri Ljubljana (iz avtoceste smer Velenje, Dravograd):

  Predviden čas vožnje iz Ljubljane je 2:10 h oz. odvisno od prometa mimo Slovenj Gradca se pripeljemo do Dravograda(na dravskem mostu pri semaforju zavijemo DESNO, števec za kilometre pa na začetek) nato čez natanko 8,7 kmzavijemo levo v vas Gortina (pred gostilno PRI MESARJU zavijemo levo v vas Gortina, po dobrem kilometru bomo na levi strani zagledali tablo za smer Bistriški jarek – tam zavijemo levo (tudi tabli Posestvo Herk ter Sv.Jernej), poBistriškem jarku vozimo ves čas naravnost, natanko 3.3 km in ne zavijamo s smeri, pozorni smo na tablo Sv.Jernej ter Posestvo Herk na desni strani in nato zapeljemo desno v hrib. 2 km vozimo po asfaltirani cesti in nato še 7 km po makedamski cesti. (ne, niste se izgubili, le naprej oz. naravnost navzgor je treba)

  Čisto na koncu ceste, na 1036 m nadmorske višine Vas na planoti pričaka Posestvo Herk, odmaknjeno od civilizacije, vsakodnevnih naporov in skrbi.

Povezave