• Novo 23.05.2017

  V okviru naših programov, v tem prispevku odgovarjamo tistim, ki izbirajo najboljše ideje za enodnevni izlet.

  Kam na enodnevni izlet? Mnoga podjetja, ki želijo svoje zaposlene še dodatno motivirati, organizirajo team building dogodke, ki pogosto vključujejo team building igre, piknike, seminarje ali pa enodnevni izlet. V Sloveniji je možnosti za enodnevni izlet veliko, a če želite na izlet peljati večjo skupino ljudi, se morate vsekakor dobro informirati in organizirati. Najbolje je, da najamete podjetje za organizacijo dogodkov, kjer so v ponudbo vključeni tudi  team building programi.

  enodnevni izlet

  Tukaj vam bomo predstavili podjetje za organiziranje team building programov ETC Adriatic, ki ima v svoje programe vključeno tudi možnost za enodnevni izlet za večje skupine. Organizirajo izlete na mnoge zanimive lokacije, med drugim vas popeljejo v Kamnik in na Veliko Planino, v Lipico in na Kras, v prelepo Prekmurje in v Istro na tartufe. Enodnevni izlet lahko kombinirate z sproščenim piknikom, ali pa ga popestrite s team building igrami.

  Enodnevni izlet – Kamnik in Velika planina

  Na enodnevni izlet bodo vaše zaposlene v ETC Adriatic peljali najprej v Kamnik, ki spada med najlepša in najstarejša mesta v Sloveniji. Nad njim kraljuje Velika planina, ki je še ena med redkimi planinami, kjer še vedno pasejo krave, izdelujejo sir in skuto na tradicionalen način, vse skupaj pa spretno ponudijo kot turistično znamenitost. Enodnevni izlet ogleda Kamnika in velike planine je primeren tako za manjše, kot večje skupine. Za tiste brez kondicije, bo poskrbela nihalka, ki jih bo pripeljala na vrh.

  Kako poteka enodnevni izlet Kamnik – Velika planina

  Enodnevi izlet bomo pričeli v Kamniku, kjer vas bo v jutranjih urah pričakal vodnik in vam razkazal Kamnik, ki je drugo najstarejše mesto v Sloveniji. V Kamniku si bomo ogledali Mali grad, sledi ogled Šutne. Pot bomo nadaljevali proti Kamniški Bistrici in si ogledali prelep izvir Kamniške Bistrice in ozko sotesko Predaselj. Po ogledu soteske se bomo podali do spodnje postaje nihalke in se povzpeli na planoto Velike planine. Sledi sprehod in ogled Velike planine, kjer bomo spoznali pastirsko naselje, kapelo Marije Snežne in dobro poznan Zeleni rob. Ko se vrnemo v dolino, sledi ogled prve slovenske žganjeteke, kjer bomo tudi degustirali preko 150 vrst žganja in  likerjev. Po tej zanimivi degustaciji sledi piknik z živo glasbo, po želji tudi animacija s šolo plezanja in team building programi, ki vključujejo team building igre in animacije.

  Viri:

  etc-adriatic.si

  Posted by Mitja @ 4:20 pm

Povezave