• Dobavitelji, Novo 04.07.2022

  Če želite med premikanjem po Ljubljani prihraniti na času, je najhitrejše prevozno sredstvo mestno kolo

  Naj se sliši še tako neverjetno, sploh ob zavedanju najvišje hitrosti v mestu z avtomobilom in povprečne hitrosti vožnje mestnega kolesa, je za premikanje po Ljubljani hitrejše slednje. Vsi, ki živite v večjih mestih, kot je Ljubljana, prav dobro veste, da čas, ki je potreben za opravljeno pot še zdaleč ni odvisen zgolj od hitrosti, ki jo z vašim vozilom lahko dosežete.

  Na ljubljanskih cestah so namreč prometni zastoji že pravzaprav stalnica, vsakodnevna gneča pa je prej pravilo, kakor izjema. Ravno tu dobi mestno kolo svoj največji pomen, saj z njim niste v nobeni meri odvisni od razmer na cesti.

  Dodatna prednost mestnega kolesa je tudi v tem, da vas na poti poleg zastojev ne more ovirati niti morebitno delo na cesti, saj lahko hitro spremenite smer vožnje, uberete drugo pot ali se oviri kako drugače izognete, medtem ko je to z avtomobilom vse prej kakor enostavno.

  Zahvaljujoč mestnemu kolesu boste lahko med vožnjo veliko bolj mirni in sproščeni

  Če se v Ljubljani odpravite na drug konec mesta, potem od doma zagotovo vsakokrat odrinete veliko prej, saj nikoli ne veste, kaj vas lahko med potjo preseneti. Ko se na pot odpravite z mestnim kolesom, vas ne more presenetiti pravzaprav nič, z izjemo kakšnega predrtja pnevmatike ali podobnega nesrečnega dogodka, za kar možnosti niso nič večje kot pri avtomobilu.

  V skladu s tem boste lahko od doma odšli kasneje, če uporabljate mestno kolo kot prevozno sredstvo za v službo, pa vam bo omogočalo, da boste lahko tudi malce dlje poležavali v postelji. Poleg tega boste za krmilom mestnega kolesa veliko bolj mirni in sproščeni, saj ne boste nenehno v skrbeh glede razmer na cesti in morebitnega zamujanja, najsi bo to v službo, na sestanek v banko ali zgolj na kavo s prijateljem.

   

   

  Posted by Mitja @ 10:30 am

Povezave