• Dobavitelji, Novo 12.08.2022

  Primeren kolesarski sedež je za zagotavljanje udobja in varnosti med vožnjo z mestnim kolesom bistvenega pomena. V kolikor s svojim sedežem niste zadovoljni, si lahko omislite sedežno prevleko.

  Prevleka za kolesarski sedež lahko naredi vaše mestno kolo veliko bolj udobno in prijetno za vožnjo

  Glavni namen mestnega kolesa ni v tem, da bi na cilj prispeli čim bolj hitro, temveč da bi bila vsaka vožnja zanesljiva, varna in predvsem udobna. Eden najpomembnejših dejavnikov, ki lahko zmanjšajo ali povečajo udobje med vožnjo z mestnim kolesom in kateremu pogosto dajemo premalo pozornosti, je kolesarski sedež.

  Ravno kolesarski sedež predstavlja največjo stično površino med vami in mestnim kolesom in je pravzaprav bistvenega pomena, da se med vožnjo počutite udobno in da se izognete nastanku neprijetnih bolečin v zadnjici. Seveda je pri tem zelo pomembna tudi pravilno nastavljena višina sedežne opore, toda več o tem morda kdaj drugič. V tokratnem prispevku se bomo posvetili morda celo najboljši rešitvi, v kolikor s kolesarskim sedežem svojega mestnega kolesa niste zadovoljni, vendar ga zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ne želite zamenjati z novim. Kot je razvidno že iz naslova, tokrat bomo nekaj besed namenili prevleki za kolesarski sedež.

  mestno kolo

  Prevleka za kolesarski sedež je nedvomno najcenejša in najlažja rešitev za neudoben sedež na mestnem kolesu, toda pri nakupu upoštevajte določene kriterije

  Prevleko za kolesarski sedež lahko kupite v vsaki bolje opremljeni kolesarski trgovini, obenem pa jo boste na sedež svojega mestnega kolesa namestili z lahkoto, v zelo kratkem času in brez vsakršnega orodja.

  Če tudi sami načrtujete nadgradnjo svojega mestnega kolesa s prevleko za kolesarski sedež, vam svetujemo, da izbirate med takšnimi, ki so izdelane iz ravno prav mehkih materialov, vendar naj bodo tudi vodo-odbojni in nedrseči. Če je mogoče, na svoje mestno kolo namestite ergonomsko oblikovano prevleko za sedež, saj se bo le tako med kolesarjenjem najbolj optimalno prilegala obliki vašega telesa, hkrati pa vam bo nudila potrebno oporo in stabilnost pri drži.

  V kolikor želite izvedeti več o majhnih ukrepih, ki lahko še dodatno pripomorejo k večji varnosti med vožnji z mestnim kolesom, pa vas vabimo k branju našega prejšnjega prispevka.

  Posted by Mitja @ 7:54 am

Povezave