• Dobavitelji 24.08.2018

  Za vse, ki ravno opremljate svoje domače pisarne, smo spodaj, v okviru naših pogovorov s poslovnimi partnerji, pripravili kratek povzetek intervjuja z pohištvenimi opremljevalci in ponudniki najrazličnejših pohištvenih rešitev, še posebej pa rešitev iz vidika opremljanja domačih poslovnih prostorov in pisarn. Spodaj je zato predstavljeno pohištvo za domačo pisarno, ki vas ne bo stalo preveč denarja, obenem pa omogoča, da svoje pisarne opremite lično, estetsko, pa tudi moderno.

  Tisti, ki si boste prebrali spodnje nasvete, boste nedvomno dobili odgovore na vprašanja v zvezi z opremljanjem domačih pisarn, ki jih na drugih spletnih mestih, zagotovo ne boste našli.

  Merila po katerih izbiramo pohištvo za pisarne

  Pohištvo za domačo pisarnoPohištvo za domačo pisarno je lahko izbrano po najrazličnejših merilih. Najpogosteje pisarniške stole, pisalne mize in pisarniške omare za domače pisarne, izbiramo po načelu najnižje cene, so pa merila za opremo domače pisarne lahko še drugačna.

  Domačo pisarno lahko opremimo (najprej) s pogledom na stil pohištva, npr. izberemo moderno pisarniško pohištvo ali rabljeno pohištvo iz bolhe, lahko se odločimo za tipsko pohištvo za pisarno, lahko pa za pisarniško pohištvo po meri.

  Kakorkoli že se boste odločili, da se boste lotili opremljanja domače pisarne, vedite, da naj bo osnova vaše dobro počutje – pa četudi je to vezano na manj zapravljenega denarja, stil pohištva ali kaj tretjega.

   

  Kdaj se in KDAJ SE NE odločiti za moderno pisarniško pohištvo

  Za moderno opremljeno domačo pisarno se boste verjetno odločili tisti, ki spadate v srednjo, delovno polno, aktivno generacijo. Domača pisarna nekoga, ki je v pokoju, morda pisca in nekoga, ki jo uporablja le občasno, bo najverjetneje opremljena v klasičnem, tradicionalnem pohištvenem stilu. Morda se bo v takšni pisarni znašlo starejše, retro in klasično pohištvo, medtem, ko pri moderni opremi pisarne lahko bolj pričakujete žive barve, več ravnih linij pohištva, dodatke v visokem sijaju, kombinacije pohištva z drugimi materiali (inox, steklo, ogledala….)

  V katerih primerih je pisarniško pohištvo po meri CELO CENEJŠE kot tipsko pohištvo za domačo pisarno

  Pisarniško pohištvo po meri, pa naj si gre za domače pisarne ali druge poslovne prostore, načeloma sodi med dražji nakup, v primerjavi s tipskim pohištvom. A temu ni nujno vedno tako. Če npr. za svojo pisarno iščete pisarniške omare, si dajte le te izdelati po meri in še to z drsnimi vrati, namesto s klasičnimi, krilnimi. Takšna omara, pogosto stane manj denarja, kot pisarniška omara, ki jo kupujete v okviru celotne opreme pisarne, obenem pa takšna pisarniška omara, zaradi tega, ker je vgrajena od ene do druge stene ter do stropa pisarne, prihrani še več prostora. Takšne, po specifičnih merah pisarn, izdelane omare, boste našli na naslovu vgradne omare Mizarstvo.si, kjer se z opremljanjem domačih pisarn ukvarjajo ne samo z izdelavo pisarniških omar, ampak tudi ostalih pohištvenih kosov po meri. Npr. pisarniške mize po meri, regali, vitrine za pisarne in drugo.

  Posted by Mitja @ 7:16 am

Povezave