• Dobavitelji 26.09.2018

  Vas zanimajo pisarniški stoli za otroke?

  Otroški stoli za pisalno mizo so danes “na razpolago” praktično v vseh pohištvenih trgovinah in nedvomno imajo lahko starši kar nekaj težav pri izbiri ustreznega pisarniškega, otroškega stola, saj cena stola že dolgo ni več najpomembnejši dejavnik odločitve za nakup pisarniškega otroškega stola.

  Pisarniški stoli za otroke (osnovna delitev)

  pisarniški stoli za otrokeMed seboj se različni pisarniški stoli tudi zelo ločijo, od gamerskih pisarniških stolov do klasičnih otroških stolov za pisalno mizo, za najmlajše pa obstaja še cela vrsta otroških stolčkov, ki jih starši tudi želimo pri otrocih “vnovčiti” kot delovne in pisalne stole za prvo učenje pisanja in risanja naših najmlajših.

  Ali morajo otroški pisarniški stoli biti ergonomski?

  V osnovi vam ponudniki pisarniških otroških stolov znajo poivedati, da ergonomija stola  ni pri otroških stolih tako pomembna, a je resnica ravno pri mladi in razvijajoči se hrbtenici, še posebej pri otrocih, izjemnega pomena. Zato je, kljub morebitno višji ceni pisarniškega otroškega stola, vredno biti najprej dodatno pozoren na to, da gre pri pisanriškem otroškem stolu za ergonomski pisarniški stol.

  Kaj “definira” dober pisarniški otroški stol?

  Dober in kakovosten pisarniški stol hkrati skrbi za več reči:

  • poskrbi za zdravje otrok skozi pravilno držo med delom otroka za pisalno mizo. Slednje dober pisarniški stol omogoča z dodatnimi nasloni, z nastavljivim ledvenim delom stola, z vrtljivo in po višini nastavljivo sedalno površino, z možnostjo nastavljanja nagiba hrbtnega dela stola in z izborom materialov iz katerih je stol sestavljen
  • kakovosten pisarniški stol stilsko in estetsko sovpada z ostalim pohištvom po otroški  sobi, razlog za slednje pa se skriva v tem, da pisarniški stol ne izstopa prav posebej od ostale pohištvene opreme
  • dober pisarniški (ne samo otroški) stol določa tudi ustrezna cena, ki je primerjljiva z vrsto in izborom materialov iz katerih je stol izdelan, obenem pa tak stol ni predrag glede na ostalo pohištvo v otroški sobi. Celovite ideje in primere za opremljanje otroških sob (predvsem po meri razpoložljivih prostorov, boste našli na spletni strani Otroškesobe.com)

  Oznake: pisarniški stoli za otroke

  Posted by Mitja @ 10:21 am

Povezave