• Dobavitelji 09.10.2018

  Poslovna darila so različna. Razlikujejo se glede na to, komu jih podarjate in s kakšnim namenom. Torej je potrebno  dobro premisliti, kaj boste podarili, za kakšno vrednost in kaj želite s tem komunicirati. Če iščete izvirna promocijska poslovna darila iz Slovenije, velja preveriti tudi izdelke, ki vam lahko polepšajo dom ali pisarno, kot so recimo ročno izdelana vaza ali cvetlični lonec iz keramike z vašim potiskom.

  Pri Pannart ceramics, lahko poskrbijo tudi za to, da vam darilo zavijejo in celo dostavijo na naslov vašega obdarjenca.

  .

  Iščete izvirna promocijska poslovna darila iz Slovenije?

  Mala vaza LONG

  .

  Ste kdaj razmišljali o bontonu podarjanja poslovnih daril?

  Razlikovati moramo med podarjanjem daril na osebni in poslovni ravni. Čeprav si mogoče ne bi mislili, je podarjati darilo na poslovni ravni lahko veliko bolj težavno in občutljivo. Pozorni moramo biti na kar nekaj dejavnikov, ne samo  na to, ali bo obdarjencu darilo všeč. Problem lahko nastane predvsem, če želimo poslovno darilo podariti partnerjem, ki niso iz naše regije ali celo države. Takrat velja malo bolje raziskati našega obdarovanca in upoštevati razlike v kulturi, vrednotah in običajih. Tako je v nekaterih kulturah pomembna že sama gesta, da darilo poklonimo, medtem ko v drugih moramo paziti tudi na to, kakšna je vrednost darila in ali je darilo uporabno.

  .

  V videu si lahko ogledate nekaj idej za najboljša poslovna darila:

  .

  .

  Iščete izvirna promocijska poslovna darila iz Slovenije?

  Veliko ljudi ima v stanovanju kako promocijsko darilo. Ampak zakaj bi bila to vedno skodelica ali koledar. Zakaj mu vaše darilo ne bi že samo po sebi polepšalo prostora? Morda podarite vazo, z vašim logotipom, ali kakim lepim dizajnom, ki bo vašo stranko spomnil na vas. Pannart ceramics izdelki, so izdelani iz naravnega materiala gline, so ročno delo in bodo zagotovo dodali vrednost prostoru vašega obdarjenca.

  .

  Iščete izvirna promocijska poslovna darila iz Slovenije?

  Mala vaza LONG

  .

  Ne pozabite podarjanje poslovnih daril je nebesedna komunikacija

  Podarjanje daril je na nek način tudi nebesedna komunikacija s katero izražamo spoštovanje, hvaležnost. Trendi na področju podarjanja daril, se skozi leta spreminjajo (1). Zato poskrbite, da bodo vaši obdarjenci navdušeni.

  .

  Oznake besedila: izvirna promocijska poslovna darila iz Slovenije

   

  Posted by Mitja @ 9:21 am

Povezave