• Dobavitelji, Novo 09.07.2021

  Kako osrečiti otroke na poroki

  Sta se odločila, da bodo na vajino poroko povabljeni vsi? S tem mislim, da sta povabila celotne družine tako starše kot tudi otroke? Otroci na poroki si zaslužijo prav tako unikatno ponudbo kot tudi odrasli. Če ste se tako odločila potem ne pozabita na otoke in na njihovo animacijo. Saj vesta, da imajo otroci veliko več energije kot mi in če pričakujemo od njih, da bodo cel dan umirjeno minglali z odraslimi se motimo. Otroke je potrebno tretirati kot polnovredne svate in jim na poroki ponuditi čim več njim primernih dogodkov. Tudi poročni meni mora imeti sestavljen primeren meni za najmljaše svate na vajin poročni dan. Poročni ponudniki naj bodo seznanjeni z vajinimi načrti, da bodo lahko tudi oni naredili svoje delo in se posvetili tudi najmlajšim.

  Vključite jih v dogajanje – zaplešite z otroci

  Otroci na poroki naj bodo vključeni v dogajanje. Pred obredi bodo tisti najbližji vama tako ali tako imeli nekaj obveznosti s prstani in rožicami. Ne pozabita pa tudi na ostale in jim ob koncu obredov prav tako razdelite riž oz konfete, da bodo lahko sodelovali pri dogajanju. Ko pa se začne večerna zabava s plesom pa nikakor ne pozabite, da tudi oni radi plešejo. Vzemite jih v roke in jih malo zavrtite. Pokažite jim prve prave plesne korake. Mogoče prosite DJa za kakšno glasbeno željo, ki bo tudi otroke spravila v dobro voljo. Če so dosti veliki jih primite za roke in naj vam oni pokažejo kakšne plesne korake iz vrtca ali šole. Kakor koli že se jim posvetite in jih vključite v poročno animacijo.

  Otroci-na-poroki

  Poskrbite za animacijo

  Animacija z otroci na poroki je odlična možnost. Dekleta in fantje, ki se ukvarjajo s tem so odlični v svojem poslu. Natančno vedo kdaj je dobro, da otroke pustijo s starši in kdaj je pravi čas, da pridejo po njih in jih oni zaposlijo, da bodo starši lahko peli in plesali. Animatorji včasih pripravijo otroški disko z glasbo, ki je bolj primerna za otroke. Med plesom jih naučijo tudi kakšnih koreografij in jih tako pripravijo za velik oder s starši.

  Animacija pa je najboljša ravno v poročnih lokacijah kjer vam lahko omogočijo ločen prostor za otroški kotiček. Galerija okusov poroka vama omogoča ravno to. Ker imajo dosti prostora za vse vas in otroke vam lahko ponudijo tudi ločen prostor za otroško zabavo. Tam lahko postavite tudi projektor in v večernih urah lahko imajo otroci svoj zasebni kino! Možnosti je nešteto otroci pa so več kot vredni, da ji, nudimo največ kar lahko.

  Poročnemu fotografu povejte kaj se bo dogajalo

  Vajinemu poročnemu fotografu povejta kaj se bo dogajalo in kako bodo otroci imeli organizirano svojo zabavo. Tako se bo lahko poročni fotograf organiziral in nebo zamudil ne dogajanja na velikem odru ne dogajanja pri najmlajših. Če bosta imela na poroki poročnega fotografa z asistentom potem se bo lahko asistent za malce več čas posevtil najmlajšim. V tem času mu morda uspe narediti tudi kakšen dober portret.

  Otroci-na-poroki

  Poskrbite za njihove želodčke

  Ne pozabite niti na otroški meni. Morate se zavedati, da boste imeli na poroki meni, ki mogoče ne bo všeč vsem otrokom ker bo v njem to ali ono. Zato bodite pripravljeni in naročite tudi otroški meni, da bodo otroci imeli med čem za izbirati.

   

  Posted by Mitja @ 8:37 am

Povezave