• Dobavitelji, Novo 20.05.2021

  Paintball je razburljiv adrenalinski šport, ki ga igrajo tako otroci, kot moški in ženske. Tukaj uspešnost igralca ni pogojena s starostjo ali fizično močjo. Za vse generacije imamo prilagojeno paintball opremo. Paintball je nekontakten, a timski šport. Zato pri Paintball Ljubljana nudimo aktivnosti za vas, kjer so združeni avantura, timsko delo in sposobnost hitrega odločanja.

  Za mnoge bo to največja adrenalinska izkušnja, ki je ne boste pozabili. Na zunanjem poligonu Paintball Ljubljana se bo igra odvijala v naravi. Paintball markerji imajo moč do 85 m/s, ki s pomočjo plina (najpogosteje CO2) ali zraka izstreljujejo barvne kroglice. Naj vas ne skrbi zaradi varnosti, saj bo ekipa Paintball Ljubljana poskrbela za varno opremo, kot je kombinezon, zaščita za trup, maska in rokavice.

  Ali paintball boli

  Paintball je primeren je za vse generacije, od 7. leta naprej, saj za vas nudimo prilagojeno opremo za otroke, najstnike in odrasle. Ker je pri Paintball Ljubljana varnost na prvem mestu, bo med igro ves čas prisoten sodnik, ki vas skrbel za upoštevanje varnostnih pravil, zato ni nobene bojazni, da bi prišlo do poškodb. Naši markerji so prilagojeni različnim starostnim skupinam, tako da je igra kar se da prijetna in zabavna. Po navadi traja dogodek približno 2 uri in zajema igro in čas za pogostitev.

  V Paintball Ljubljana vam za igro nudimo najsodobnejšo in robustno opremo. Uživate lahko na našem zunanjem poligonu, velikosti cca 4000m2 ali v naši indoor areni v centru Ljubljane, kjer vam pričaramo zabavo z glasbo, dimom in barvnimi lučmi.

  Rekreativni paintball za odrasle

  Če organizirate končni izlet, športni dan, team building za svoje zaposlene, fantovščino, dekliščino, praznujete rojstni dan ali preprosto iščete nov način zabave s svojimi kolegi/kolegicami, je Paintball Ljubljana prava in odlična izbira za vse zgoraj naštete priložnosti. Pa ne samo to, dogodke je možno izvesti na našem zunanjem in notranjem poligonu, v vsakem vremenu. Pri Paintball Ljubljana vam ponujamo raznovrstne pakete in aktivnosti, tako za odrasle kot otroke.

  Otroški paintball

  Starši! Če za praznovanje rojstnih dni svojih otrok iščete varno, zabavno in zanimivo aktivnost v okolici Ljubljane, je Paintball Ljubljana pravi naslov! Od 6. leta starosti ponujamo Nerf otroški rojstni dan, od 7. leta otroški laser tag in painbtall s prilagojeno otroško opremo (markerji na vzmet) in od 12. leta najstniški paintball. Pri najstniškem paintballu udeleženci igrajo z markerji na plin in manjšimi kroglicami kot pri običajnem paintballu. Manjša in lažja oprema, a kljub temu enaka mera varnosti in adrenalina. Otroci se bodo zabavali na zdrav in rekreativen način in bodo skupaj z vadbo pridobili tudi dragocene življenjske spretnosti, kot so timsko delo, sodelovanje in komunikacija. Pokličite na Paintball Ljubljana in se pozanimajte o programu za vaše otroke.

  paintball ljubljana nudi otroški paintball

  Zakaj za team building izbrati Paintball Ljubljana

  Zvesti zaposleni in dobra dinamika zaposlenih so temelj vsakega uspešnega podjetja, zato je zelo pomembno, da svojim zaposlenim tu in tam omogočite, da se po psihično napornih dneh sprostijo in zabavajo na dobrem team building -u. V Paintball Ljubljana se trudimo ne samo, da zaposleni uživajo, temveč tudi, da poskušajo zaznati številne pozitivne lastnosti, ki so skupne uspehu vsake organizacije, kot so timsko delo, sodelovanje, strateško načrtovanje, jasna komunikacija in predvsem usmerjenost zaposlenih k doseganju skupnih ciljev! Tudi paintball in laser tag sta timska športa in zato zelo primerna za izvedbo team building -a.

  Si želiš preiskusiti indoor paintball

  Vas skrbi muhasto vreme? Za vaš team building, zabavo, fantovščino, dekliščino ali rojstni dan, je ta skrb pri nas odveč, saj je v takem primeru možnost indoor paintball -a, laser tag -a ali nerf -a, ki so prav tako edinstvene aktivnosti. Kar pa je še najboljše je to, da vam priredimo dramatično vzdušje z glasbo, dimom in barvnimi lučmi. Omogočamo vam tudi prostor za pogostitev po igri.

  Zimski paintball

  Ja, tudi pozimi obratujemo. Zakaj pa ne? Najboljši paintball poteka na sveže zapadenem snegu. Neobičajna izkušnja, ki vas zagotovo ne bo pustila hladne. Niti pozimi. Ekipa Paintball Ljubljana toplo priporoča, da s seboj vzamete dodaten komplet oblačil in nadenete zimsko obutev in topla oblačila. Sprejmite izziv in se preizkusite v zimskem paintballu v »snežnih razmerah«.

  Posted by Mitja @ 8:14 am

Povezave