• Dobavitelji, Novo 26.05.2023

  Obstaja več razlogov zakaj bi se lahko odločili za avto na akumulator pri točno določenem prodajalcu, v našem primeru pri spletnem trgovcu Bimbo.si

  Strokovno znanje in izkušnje

  Prodajalci z dolgoletnimi izkušnjami in širokim znanjem o otroških avtomobilih lahko bolje svetujejo in pomagajo pri izbiri, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Avtomobili na akumulator so ena glavnih dejavnosti in zato boste na vsa vprašanja glede otroških avtov zagotovo dobili pri strokovnem osebju pri Bmbo.si. Prva kljukica.

  Reputacija prodajalca

  Ugled in mnenja prejšnjih kupcev o prodajalcu so pomembni. Glede na dejstvo, da so pri Bimbo.si pričeli z prodajo otroških avtov med prvimi v Sloveniji in je za njimi že mnogo prodanih modelov ga lahko zlahka opredelimo kot prodajalca z reputacijo. Avtomobili na akumulator znamk BabyCar in Beneo, katere dobite na Bimbo, so tudi kvalitetni. Druga kljukica.

  Poprodajne storitve

  Dobri  prodajalci ponujajo dobre poprodajne storitve, kot so strokovna popravila, vzdrževanje in celo nadomestni deli. To je lahko odločilni dejavnik, saj to pripomore k dolgoživosti vašega avtomobila. Vsi otroški avtomobili kupljeni na Bimbo.si imajo zagotovljen servis. Prav tako pri njih lahko za veliko avtomobilov dobite tudi rezervne dele. Tako vam bo avto na akumulator lahko dlje in bolje služil. Tretja kljukica

  Avto na akumulator ob vodi

  Financiranje

  Odlični prodajalci ponujajo več možnosti plačil, s katerimi vam lahko olajšajo nakup otroškega avtomobila. V otroški trgovini Bimbo.si  imajo na voljo praktično vse vrste plačil, od bančnega plačila, kartic, PayPala, Valu, Leanpay in morda smo kaj še pozabili. Vsekakor pa imajo na voljo vsaj eno plačilo, ki ustreza vsem. Četrta kljukica.

  Izbira vozil

  Prodajalci z velikim izborom avtomobilov vam omogočajo, da izbirate med različnimi modeli in najdete tistega, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Na bimbo.si imate na voljo vse modele treh največjih blagovnih znamk s področja avtomobilov na akumulator. Pri njih dobite Peg Perego, BabyCar in Beneo. Poleg teh pa imajo na voljo še nekatere druge znamke, a v manjšem obsegu. Peta kljukica.

  Garancija

  Na vse otroške avtomobile kupljene pri spletnem trgovcu bimbo.si imate zagotovljeno 12 mesečno garancijo z zagotovljeno odpravo napak. Običajno se vse reklamacije razrešijo na daljavo in brez nepotrebnega pošiljanja avta na servis. Šesta kljukica.

  Hitra dostava

  Avtomobili na akumulator naročeni na Bimbo imajo običajni dobavni rok nekaj do do največ 8 delovnih dni. S tem si lahko enostavno zagotovite dobavo v roku ki ga lahko predvidite in razveselite otroka v pravem trenutku. Sedma kljukica.

  Podali smo vam sedem razlogov zaradi katerih je lahko nakup na Bimbo.si naravna izbira.

  Na kaj naj bom še previden pri nakupu?

  Avto na akumulator je priljubljena igrača, ki lahko otrokom nudi veliko zabave, hkrati pa tudi pomaga pri razvijanju koordinacije in motoričnih sposobnosti.

  Pred nakupom tega izdelka je pomembno, da upoštevate naslednje dejavnike:

  Varnost: To je verjetno najpomembnejši dejavnik. Preverite ali ima avtomobil varnostne pasove, zavore in drugo potrebno varnostno opremo.

  Prav tako je priporočljivo izbrati model z daljinskim upravljalnikom, ki omogoča nadzor nad avtomobilom, ko ga uporablja mlajši otrok. Daljinski upravljalnik naj »povozi« vse ukaze otroka. Le tako boste lahko zagotovili varnost otroka.

  Trajanje baterije: Razmislite o času delovanja avtomobila na eno polnjenje. Nekateri modeli lahko delujejo le kratek čas medtem, ko lahko drugi delujejo več ur. Vedeti pa morate da je razmerje moč / delovanje premo sorazmerno. Večjo moč ima avto na akumulator krajši čas bo deloval.

  Hitrost: Nekateri avtomobili se lahko premikajo hitreje kot drugi. Preverite ali je hitrost avtomobila primerna za vašega otroka in ali ima možnost omejitve hitrosti. Z izbiro hitrejšega avtomobila z možnostjo omejitve hitrosti je bolj dolgotrajna rešitev.  Ko bo otrok zrastel bo ob vožnji s hitrejšim avtom še vedno užival in ga z veseljem uporabljal.

  Dodatne funkcije: Nekateri avtomobili na akumulator imajo dodatne funkcije, kot so zvoki motorja, delujoče luči, vgrajen radio ali celo možnost predvajanja MP3 datotek. Te funkcije niso nujne, vendar lahko dodajo dodatno vrednost in povečajo zabavo.

  Če pa morate razbliniti še kakšen dvom si preberite še ta članek.

  Naši podobni članki:
  V kateri otroški trgovini je najbolje kupiti otroški avto?
  Kaj so otroški avtomobili in nasveti za nakup
  Katere so dobre trgovine za otroke
  3 razlogi, zakaj je lesen stolček za hranjenje najboljša izbira za dojenčka

  Posted by Mitja @ 6:15 am

Povezave