• Dobavitelji, Novo 12.04.2023

  Pri nas je kar nekaj otroških trgovin, nekatere so boljše, nekaterim pa se bolje izogniti v velikem loku. Ob pogovorih z nekaterimi mamicami so se razkrile nekatere celo malce neverjetne zgodbe. Od tega da so prodajalci po naročilu zahtevali višjo ceno do navedbe da izdelka sploh ne izdelujejo več.

  V prvem primeru je šlo ravno za naročilo otroškega avta. Prodajalec je ob pošiljanju paketa pripisal bistveno višjo odkupnino kot je bilo naročilo. Ob dobronamernem klicu mamice, da so se zmotili pa so rekli, da se niso, a se je cena zvišala. Seveda je šel avto nazaj!
  Druga spletna trgovina pravi, da v primeru, da stranka prejme poškodovano blago za to ne odgovarja. Da je to težava stranke. Noro!

  Ali pa izjava ene od trgovin, da se izdelek ne proizvaja več, ker ga cel mesec niso objavili. Potem, ko ga je mamica naročila drugje pa je bil dostavljen v slabem tednu in brez težav (in se še prodaja).

  Namenoma nismo objavili spletnih trgovin, saj ne iščemo najslabše temveč najboljše. So pa konkretni podatki pri avtorju.

  Katera pa je dovolj dobra, da si jo upam priporočiti in se nič od tega ni zgodilo pri njih. To je specializirana otroška trgovina Bimbo.si. Zakaj prav njo. Pojdimo po vrsti.

  Zanimiva ponudba

  Tako kot se za specializirano otroško trgovino spodobi na Bimbo.si ponujajo celovito ponudbo. Od vozičkov, otroške opreme, otroških avtosedežev, šolskih potrebščin, otroških koles, igrač, pripomočkov za hranjenje, dojenje in nego otrok do drugih izdelkov, ki so potrebni pri skrbi za otroke.

  Po bolj obširni raziskavi kaj ponujajo sem ugotovil naslednje. Največ izdelkov iz njihove ponudbe je priznanih blagovnih znamk. Največ jih je iz Italije, Španije, Francije, Nemčije in tudi ZDA. Nizkocenovnih blagovnih znamk (ponavadi Kitajska, Romunija in tudi Poljska) pri njih nisem zasledil.

  Tako bi otroško trgovino Bimbo.si že iz tega naslova brez težav priporočil staršem in skrbnikom otrok, ki iščejo kakovostne in varne izdelke za svoje otroke.

  Otroški avto

  Kaj pa otroški avtomobili

  Vsi že poznamo koga, katerega otrok že ima otroški avto. Zato sem pred klicem v trgovine opravil domačo nalogo in se pri prijateljih že pozanimal o kvaliteti in razlikah med avti.
  Že vnaprej sem vedel, da je Peg Perego boljši od »kitajcev« četudi se njihovi opisi berejo kot oh in sploh.

  Poklical sem par otroških trgovin in jih povprašal kakšen avto priporočajo za moja dva otroka, ki imata 2 in 3 leta.

  V prvi trgovini mi je gospa predlagala par 12V avtov, ki naj bi bili super za tako kombinacijo. Podala mi je tudi informacije o teh avtomobilih, ki jih imajo sicer na strani.

  Potem sem poklical Bimbo.si, kjer mi je gospod razložil praktično vse o avtomobilih. Kaj pomeni 12V, 24V, zakaj je Peg Perego boljši od kitajcev in tudi v čem kitajci prekašajo Peg Perego. Pogovor je trajal krepko čez 20 min.

  V tretji trgovini (pa je kar poznana) pa sem dobil občutek, da moj klic nezaželen. Gospod je bil osoren, na moja vprašanja mi ni odgovoril praktično z nobeno uporabno informacijo zato sem klic kmalu končal.

  V četrti trgovini se je zopet oglasila gospodična. Bila je zelo prijazna, a se je videlo, da otroški avti niso njena močna stran. Nisem dosti drezal v njo, saj sem že kar dosti vedel.

  Moj zaključek

  Sam sem se odločil in otroški avto naročil na Bimbo.si. Po nasvetu gospoda nisem naročil Peg Perega, a sem vseeno naročil večji avto z močnejšimi motorji. Prišel je v cca tednu dni in ga veselo uporabljamo. Je dovolj močan in hiter, a ga imam ponavadi na manjši hitrosti zaradi varnosti. A imam že sedaj avto, ki ga bodo moji otroci lahko uporabljali dalj časa.

  Če tudi vi iščete otroški avto predlagam, da se dobro izobrazite pred nakupom. Za nasvet se lahko obrnete na Bimbo.si. Meni so svetovali strokovno in uporabno za kar se jim zahvaljujem.

  Posted by Mitja @ 6:28 am

Povezave