• Dobavitelji, Novo 05.03.2021

  Šopek cvetja ima svojo moč. Nekateri, tisti unikatni, imajo močno sporočilnost. Zato, izbirajmo šopke preudarno. Poglejmo od kod prihajajo rože, ki jih kupujemo. Vprašajmo cvetličarko, kakšna je njihova kvaliteta, kako dolgo pot so pripotovale. Seveda tudi, kako kako dolgo lahko upamo, da bo ostal svež. Ali potrebuje kakšen poseben tretma. In še vse, kar vam pade na pamet. Tudi to, ali se lahko vsak šopek posuši in ostane nekje na domu kot suha dekoracija.

   

  sopek

   

  Ni nujno, da je ima vsak šopek cvetja, ki ga kupite svoj namen. Pa vendar, večina šopkov je kupljenih z namenom – za rojstni dan, za materinski dan, za valentinovo, za obletnico poroke, … nenazadnje sem spada tudi poročni šopek. Zato, še bolj pomembno, ko kupujete namenske šopke, posrkbite, da bo cvetličarka vsaj približno vedela, kaj ima oseba, ki bo šopek dobila rada.

  In, ker smo v časih, ko zaprte cvetičarne ne omogočajo stika ena na ena in ogled rož v živo, je veliko bolj priljubljena izbira šopka prek spleta in dostava direktno na dom. Pri tovrstni izvedbi bodite še posebno pozorni in preverite kvaliteto in način dostave. 

   

  Šopek cvetja različnih oblik in velikosti

   

  Na kratko smo se že dotaknili izočnice, da se šopek cvetja v večini  poklanja ob praznovanjih. Če se na rože ne spoznate ali vam niso blizu, boste verjetno zavili v prvo cvetličarno in si zaželeli šopek za rojstni dan, šopek za obletnico … skratka, šopek z namenom. Če pa ste malce bolj izbirčni, potem boste znali poiskati cvetlične studie, ki se spozna na sestavo modernih šopkov. Takih, ob katerih se res ustavi pogled. 

   

  sopek-cvetja

   

  Ker verjamem, da si želite, da poklonite darilo z vrednostjo, bo unikaten šopek cvetja  poskrbel za dobro mero navdušenja in bo pravi izkaz spoštovanja, ljubezni. Takšni šopki se ne prodajajo v vsaki drugi trgovini, tudi zanje ne boste odšteli le par eurov. Narejeni so z veliko mero znanja in entuziazma. So takšni, ki si zaslužijo naziv res enkratnega šopka rož. 

   

  Spletna cvetličarna – hiter dostop in pestra izbira

  Še en moment sodobnega časa, ki smo ga dodobra ponotranjili: spletno nakupovanje. Tudi spletno nakupovanje rož in šopkov. Ja, svet se spreminja in mi z njim. Še pred letom dni bi marsikatero od današnjih situacij opisali kot neizvedljivo, neopisljivo. A zgodila se je realnost.

  Veliko cvetličaren je svojo ponudbo preselilo na splet. Tudi Sanjski šopek spletna cvetličarna je velik del svoje dejavnosti preselila na medmrežje. A še vedno se v Škofji Loki ustavte mimo, na kavo za po peš. Ja, ker kava in rože odlično pašejo skupaj. Kaj pe še polepša dan kot dobra kava in še lepši šopek rož? 

   

  sanjski-sopek-cvetlicarna

   

  Ko iščete dobro ponudbo in kvalitetne izdelke, tako rože kot tudi druge izdelke za darila – za novorojenčke, mamice, žene, dekleta, fante … Ne boste razočarani s ponudbo. Prav tako tudi ne z dostavo. 

   

  Šopek bo dostavljen naslednji dan

  Če je dan normalen, brez posebnih pretresov in če dostavne službe nimajo zapletov, boste šopek, ki ste ga danes naročili na spletni strani, jutri že prejeli na dom. Prav tako tudi ostale izdelke. 

  Zaupajte, dostava šopka na dom je varna in korektna. Vaš šopek bo prideš do vas v takšni obliki kot je zapustil cvetlični studio Sanjski šopek. Če slučajno gre kaj narobe, ste seveda v vsakem primeru upravičeni, da izdelek zavrnete. Iz izkušenj pa, se pri dostavi Sanjskih šopkov to zgodi res, res redko.

   

  sopek-dostava

   

  Če ste nezaupljivi do dostavnih služb – pokličite v studio, moč se je dogovoriti tudi za osebno dostavo.

  Utegne vas zanimati še: Zakaj obiskati kras

  Posted by Mitja @ 9:15 am

Povezave