• Dobavitelji 10.11.2022

  Priprava pice doma je pogosto zelo zabavno in je vedno okusna za jesti. Vendar navadna kuhinjska pečica ne more povsem ustvariti takšnega okusa pice, kot ga dobimo v piceriji. 

  Torej katere pa so najboljše peči za pice? 

   

  primer najboljše peči za pice slika: na sliki je v ospredju pica postaljena na leseno mizo, za pico je vidna polovica peči in v peči gori ogenj

   

   

  Katere so najboljše peči za pice na trgu + razlogi?

   

  Za vsakega je drugačna izbira za najboljšo. Če želite doma imeti občutek in peko prave domače pice iz krušne peči, priporočamo vgradnjo velike peči, kjer lahko pečete takšno pico in ostale domače pečene jedi. 

   

  Če si pa želite peči za pice, ki jih lahko vzamete s seboj kamorkoli želite in jih imate doma na vrtu ali tudi kar v notranjem prizoru, potem berite naprej in izvedite katere so 4 najboljše za vas!

   

  1. Ooni Karu 16 

  Doseže 500 °C v le 15 minutah, nova oblika vrat na tečajih z ViewFlame ™ tehnologijo za maksimalno vidljivost in omogoča lažji nadzor nad peko, vgrajen ima digitalni termometer in temperaturo prikazuje na peči spodaj pod vratci. Njena večja površina omogoča peko pice do velikosti 40 cm, ne samo pice ampak karkoli želite speči lahko naredite v pečki. 

   

  1. Ooni Koda 12 

  Je cenovno najugodnejši model iz ponudbe Ooni pica peči na plin. Za svojo ceno ponudi veliko prednosti.  Za gorivo uporablja plin in je enostavna za vzdrževanje. V samo 15 minutah doseže temperaturo 500°C, v peči za pico lahko spečete pico do velikosti premera 30 cm. Ooni Koda 12 se segreje v le 1 minuti in je pripravljena za peko. 

   

  1. Ooni Fyra 12

  Segreje se v 1 minuti in v le 15 minutah doseže temperaturo 500°C. V peči za pico lahko spečete pico do velikosti premera 30 cm, jedi se pečejo na korideritni plošči debeline 10 mm, tehta le 10 kg, zato jo z lahkoto prenašate kamorkoli želite. Vrhunska kvaliteta izdelave  in enostavnost  bosta navdušila vsakega.

   

  1. Alfa Forni Allegro 

  Je peč  za pice na drva s kupolo iz nerjavečega jekla. Visoke temperature dosega ob mali porabi goriva,  izolacija je  iz keramičnih vlaken, ki zelo dolgo zadržujejo toploto. Peč za pico premore 4-5 pic naenkrat. Enostavno jo lahko premikate z njenimi štirimi vgrajenimi kolesi. 

   

  Kje kupiti peči za pico? 

  Na trgu obstaja veliko različnih vrst in znamk peči za pice. Vse od klasičnih vgradnih peči do manjših prenosnih peči za pice. 

   

  Prav tako obstaja veliko različnih trgovin (fizičnih in spletnih) kjer lahko kupite peči za pice. 

   

  Danes bomo izpostavili dve opciji kje lahko pridobite svojo lastno peč za pico. 

   

  Prva opcija: Če želite imeti pravo krušno peč ali klasično peč, kjer lahko pečete vse od pico, do kruha, zelenjave in ostalih dobrot, ki si jih želite, so potem pri Pečarstvu Hrovat pravi za vas! Pri Pečarstvu Hrovat vam lahko izdelajo veliko vrst kaminov in peči. V svoji ponudbi imajo tudi krušne peči in tudi prav posebno kategorijo pizza peči. 

   

  Prav tako ponujajo:

  • unikatne peči za pice (vse je prilagojeno vam in vašim željam), 
  • tipske peči za pice 
  • ter peči za pice za profesionalno gostinsko uporabo

   

  Vam priporočamo, da si ogledate spletno stran in preverite vse o pečeh za pice in njihovi ostali ponudbi. 

   

  Druga opcija: Če je vaša želja imeti v lasti majhno in prenosljivo pečko za pico, ki jo lahko vzamete kamorkoli želite in jo tudi uporabljate v hladnih in zimskih časih v zaprtem prostoru je prav za vas pomembna spletna stran I Love Pizza (Vse za pico)!

   

  Pri njih najdete različne priznane znamke peči za pice: 

  • Ooni 
  • Alfa 
  • Zio Ciro 
  • Glowen

   

  Prav tako imajo v svoji ponudbi tudi dodatke, ki pripomorejo k boljši izkušnji peke ter dodajo vaši pici neverjeten okus. 

   

  Preverite njihovo spletno stran o vsem kar ponujajo, mogoče se pa le kakšna pečka najde za vas!

  Posted by Mitja @ 9:24 am

Povezave