• Dobavitelji, Novo 01.02.2023

    Spletna optimizacija strani je kar pogost pojem. Ampak kaj, ko marsikdo ne ve kaj to pomeni in kako to sploh narediti. Tukaj lahko izveste kaj je SEO in vse ostale informacije, ki se tičejo tega. Najbolj pomembno je, da veste, da s tem svojo spletno stran ali svojo spletno trgovino, lahko spravite na prva mesta na Googlu. Tukaj je samo ena logična razlaga, zakaj si bi to želeli. S tem vi dobite več obiska spletne strani in s tem tudi več strank, ki bodo prispevala k večji prepoznavnosti vas in vašega podjetja. Kar je pa še super, da je spletna optimizacija čisto brezplačna in tako en rabite plačevati za kakšne oglase, ki vas bi v nasprotnem primeru postavili visoko na Googlu.

    kaj je seo

    Če točno prevedem kaj je SEO, je oznaka za angleški izraz search engine optimization. Če hočete tudi vi spletno stran optimizirati, pa za to obstajata dva načina. Lahko se tega lotite čisto sami. Ampak tukaj vedite, da boste najprej morali pridobiti nekaj znanja o SEO optimizaciji, da boste vedeli kako to sploh delati. Lahko pa namesto tega najamete strokovnjake. Podjetje SEO Praktik se s tem ukvarja že vrsto let in imajo izkušnje. Tako vam zagotovo spletno stran spravijo visoko na spletnem iskalniku. Vaša prodaja pa se bo s časom povečala.

    Pri vsem tem je pa pomembno tudi vedeti, da obstajajo tri glavne vrste optimizacije. Najprej je tukaj tako imenovana onsite SEO optimizacija. Tukaj morate pripraviti dober naslov, meta opis, prilepiti notranje povezave in pripraviti ustrezno vsebino. K onsite pa spada tudi optimizacija slik. Potem je tukaj tudi offsite optimizacija. Tu se gre za lepljenje povezav na zunanje spletne strani, recimo forume. Potem za na konec pa je še tehnična optimizacija. Sem pa spada skrb, da nam stran deluje hitro. Ko vas bo zdaj kdo vprašal kaj je SEO boste vedeli osnove le te.

    Posted by Mitja @ 7:29 am

Povezave